4 thoughts on “Kerkliedwiki

    • Lydia Vroegindeweij Reply

      Dag Klaas, Kerkliedwiki bevat met name achtergrondinformatie en luistervoorbeelden over elk lied. De teksten en muziek worden alleen opgenomen als de maker daarvan uitsluitend zelf toestemming heeft gegeven. Bovendien is de informatie op Kerkliedwiki semantisch gecodeerd met  Semantic Mediawiki zodat de gebruiker een schat aan extra zoekmogelijkheden heeft. Daarom was Wikisource voor ons niet de oplossing.

  1. Ilonka du Pree Reply

    Afgelopen zaterdag hadden wij onze eerste WikiWerkers bijeenkomst en uiteraard hebben we de vraag aan Lydia Vroegindeweij van kerkliedwiki voorgelegd. Volgens @Lvroegindeweij is dit niet mogelijk ivm auteursrechten die op kerkliederen en teksten van kracht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *