Bijeenkomst Gebruikersgroep WikiWerkers

WikiZaterdag2april

Zaterdag 2 april 2016

De website van WikiWerkers is ‘klaar-voor-de-start’ en het wordt tijd om verder na te denken over de invulling van onze gebruikersgroep. Wij hebben ideeën voor WikeWerkers, maar jullie hebben die vast ook. Dus roepen we jullie op om met ons ideeën uit te wisselen.

Zoals vorige week al aangekondigd organiseren we op zaterdag 2 april 2016 in samenwerking met WikiMedia Nederland een bijeenkomst op het hoofdkantoor in Utrecht. Op deze zaterdag willen we graag iedereen zijn kennis met betrekking tot wiki’s in kaart brengen en welke verwachting iedereen heeft ten opzichte van de gebruikersgroep.

Ondersteuning

Wat voor soort ondersteuning hebben jullie behoefte aan? Kan dat ingevuld worden door een online community, of via youtube – tutorials of via meet-ups, of … of …?

Bart en ik zijn erg benieuwd naar jullie ideeën en vragen en daarom nodigen we jullie van harte uit voor WikiZaterdag 2 april 2016 op het kantoor van WikiMedia Nederland in Utrecht om met ons mee te denken.

Hopelijk tot zaterdag 2 april 2016!

Graag horen we van jullie of jullie aanwezig zijn op deze dag. Via onderstaand formulier kan je je aanmelden!

Wat: Bijeenkomst Gebruikersgroep WikiWerkers

Waar: Hoofdkantoor WikiMedia Nederland

Tijd: 13.00-15.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *