BlueSpice Bedrijfswiki

Door het coronavirus is thuiswerken de nieuwe standaard. Daarmee wordt het eens te meer duidelijk dat bedrijfsinformatie online toegankelijk moet zijn. Om effectief te kunnen werken moeten mensen direct toegang hebben tot handboeken, beleidsstukken, procedures, richtlijnen, formulieren of gewoon de “tips & tricks” van die ene ervaren systeemgebruiker. 

Ook voor kleinere organisaties voldoet een “Dropbox” bij lange na niet. En rücksichtslos alles op “de server” of “in de cloud” is geen veilige oplossing. Bovendien wordt informatie vinden dan een steeds groter probleem…

Veilig toegang tot alle informatie met een BlueSpice bedrijfswiki

Een Bedrijfswiki kan een oplossing zijn om -alle soorten- informatie veilig en efficiënt te documenteren en te delen. Een goede bedrijfswiki zorgt voor toegankelijkheid, versiebeheer, vindbaarheid, up-to-date informatie, toegangscontrole etc. etc. Daarbij moet hij ook zo gebruiksvriendelijk zijn dat mensen ermee kunnen en willen werken. 

Natuurlijk hebben de bekende IT bedrijven al diverse oplossingen, denk aan MS Sharepoint, Confluence en Google’s Gsuite. Deze oplossingen vergen zowel flinke investeringen om op te starten als flink oplopende maandelijks terugkerende kosten (meestal ook nog per medewerker). 

Is er een alternatief denkbaar, waarmee je veilig kunt starten, zonder hoge opstartkosten en zonder (financiële of technische) risico’s? En liefst zonder contracten waar je jaren aan vast zit…

Het Duitse bedrijf “Hello Welt!” heeft op basis van open-source software van Wikipedia kwalitatief uitstekende bedrijfssoftware ontwikkeld. Deze speciale versie – BlueSpice genaamd – biedt alles om de wiki geschikt te maken voor gebruik in bedrijven. En meer!

De voordelen op een rij

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen redenen, maar dit zijn de meest gehoorde voordelen:

  • Je kunt de software gratis uittesten en het is eenvoudig opstarten met “BlueSpice Free”
  • Zeer eenvoudige installatie, géén IT-problemen
  • Open Source software, bewezen veilig en altijd eenvoudig weer overstappen
  • Geen risicovolle start-up, geen privacygevoelige of onveilige cloud, maar -zo gewenst- veilig op je eigen server
  • Schaalbaar van 2 tot 200.000 medewerkers of meer…
  • Eenvoudig te zelf te leren, geen dure consultants nodig
  • Wanneer meer wilt, zijn er “BlueSpice Pro” – nog meer mogelijkheden
  • Professionele onderhoud voor een aantrekkelijke (en heldere) prijs
  • Lokale Nederlandse ondersteuning door WikiWerkers

Juist nu iedereen – min of meer – is gewend aan het thuiswerken, is het een goed moment om de efficiëntie te verbeteren. Begin nu met een BlueSpice bedrijfswiki. WikiWerkers helpen u graag op weg.


Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en demonstratie van BlueSpice via Zoom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *