Tweede Bijeenkomst Gebruikersgroep WikiWerkers

Gebruikersbijeenkomst


Zaterdag 4 juni 2016 is alweer de tweede bijeenkomst van WikiWerkers. Op de eerste bijeenkomst van 2 april j.l. hebben we volop gebrainstormd over de invulling van de gebruikersgroep en wat ervoor nodig is om dit tot een succes te maken.

 

Samenvatting brainstorm - 2 april 2016

Bart Mulckhuijse heeft een beknopte weergave gemaakt van onze intensieve brainstorm-sessie. De samenvatting is rondgestuurd onder de deelnemers en bijgewerkt met hun aanvullingen

Klik hier voor de samenvatting van de brainstorm – 2 april 2016!

 

Locatie zaterdag 4 juni 2016 13.00 - 15.00 uur

Mocht je geinteresseerd zijn in de activiteiten van WikiWerkers en aanstaande zaterdag bij ons willen aansluiten dan ben je uiteraard van harte welkom. We vergadering dit keer echter niet op het hoofdkantoor bij WikiMedia Nederland. Stuur even een mailtje naar info@wikiwerkers.nl voor het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *